RAPPORT FRÅN CHAOS IN TEJAS #4

Så här var söndagen på Chaos in Tejas enligt Andreas Liljeback:

“Det märks, precis som i Baltimore, att det är sista dagen. Man börjar bli trött och funderar på den stundande hemresan.
Nåväl Phobia gör sitt bästa för att väcka en och grindar på. Nästan bara hits och det är mycket bra. Tyvärr och jag vet inte borde påpeka det här eller ej men så är Phobia det ena av två band på CiT som det är med en tjej med i, det andra är Fucked Up. Tror jag sett 5 tjejer på scen på sammanlagt 8 festivaldagar och jag vet inte hur många band.

Sångaren//basisten från Spazm 151 är med i Kegcharge men de lämnar mig och sällskapet tämligen oberörda så vi går därifrån.

Fucked Up’s melodiösa svängiga hc får det att rycka i benen trots tröttheten och de håller ett högt tempo och det är inte minsta machovev vad jag kan se.

Dillinger Four är inte heller jättebra så jag beslutar mig för att gå hem. Men som tur är så orkar jag släpa mig ut igen för att se Baroness som avslutar kvällen på Emo’s. Det är riktigt riktigt bra.
Lika bra som det känns att inleda festivalen men en käftsmäll som Trap Them lika bra känns det att avsluta med Baroness variant av sydstatsmetall.”

Andreas Liljeback

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s